Грижа за кожата на тялото с козметиката на Икаров

Антицелулитна и оформяща грижа за кожата на тялото с натуралната козметика Икаров
Как да поддържаме в добра 
форма и кожата на тялото си

Безспорно тези дни се застояваме седнали повече, отколкото ни се иска. А това е най-сигурният начин да се сдобием с така нежеланата портокалова кожа и дори с целулит. А тези състояния на кожата трудно се коригират, ако не се вземат мерки своевременно. Затова е важно да пием много течности, да избягваме заседяването на едно място за часове, да спортуваме ефективно, дори и вкъщи, и не на последно място по значение – да използваме качествена козметика, която да ни предпази от натрупването на подкожни мазнини или да ни помогне да ги изчистим. Намерихме идеалната за теб козметика – натурална козметика Икаров и новата им серия Botanical Slim Care. Защо си позволяваме да кажем, че е идеална за теб? Защото съдържа само натурални чисти масла без вода, без дразнещи алкохолни съставки, без съставки или продукти от петролен произход, само естествени аромати и без съставки от животински произход.

Антицелулитният серум с екстракти от бразилски розов пипер и ванилия – спомага за елиминирането на излишните подкожни мазнини; видимо намалява портокаловата кожа; прониква в дълбочина и подпомага изхвърлянето на задържаните течности възстановява еластичността, гладкостта и здравината на кожата.

Комбинацията между редовните тренировки и правилната козметика, може да донесе бързи и трайни резултати

Антицелулитно масло за тяло с масло от хвойнови плодове и лимон – стимулира разграждането на подкожните мазнини; видимо намалява портокаловата кожа възстановява еластичността, гладкостта и здравината на кожата.

Стягащо масло за тяло с масла от черен пипер и пачули – ремоделира и оформя контурите на тялото; има детоксикиращо действие благодарение на маслото от черен пипер; хидратира интензивно; видимо стяга и подобрява еластичността на кожата.

Комбинацията между редовните тренировки и правилната козметика, може да донесе бързи и трайни резултати, и да се радваш на гладка и стегната кожа още преди лятото.

А ние от спортен бутик TriNaiSet ще те вдъхновим да спортуваш с нашите страхотни клинове, чиито качества вече знаеш 😉

Качества на спортни клинове TriNaiSet

  • Подходящ за различни спортове
  • Ярките цветове не избледняват
  • Бързо съхнещ
  • Плътен
  • Стегнат
  • Удобен
  • Не се мачка
  • Не се свива
  • С push-up ефект

Подобни статии

Запиши се за нашия Email Бюлетин

Запиши се за нашия Email Бюлетин

Ще получаваш от нас първа всички новини и актуални промоции.

Успешно записване!